Χαρούμενος που θα συνεχίζει την καριέρα του στην Σύρο και το Φοίνικα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Βασίλης Κωστόπουλος. Ο πρώην παίκτης της Φρανκφούρτης και αθλητής του Φοίνικα πλέον τόνισε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα γίνω από φέτος μέλος του Φοίνικα Σύρου. Τα τελευταία χρόνια η Σύρος πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα».

Μετά από ένα χρόνο στην Φρανκφούρτη έρχεσαι  πιο έμπειρος και «γεμάτος» για διακρίσεις;

«Σίγουρα στην Γερμανία έπαιζα σε ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, όπου η ομάδα βγήκε στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα είχε και ευρωπαϊκή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μου πλέον με το Φοίνικα είναι να φτάσουμε ψηλά. Θα δούμε πρώτα πιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας μας, όταν αυτό ολοκληρωθεί και μετά θα θέσουμε τους στόχους μας. Νομίζω όμως πως ο Φοίνικας θα είναι σε θέση να διεκδικήσει την παρουσία του στους τελικούς των 3 διοργανώσεων».

Άρα οι υψηλοί στόχοι του Φοίνικα έπαιξαν ρόλο στην απόφαση σου;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό, όπως και ο προπονητής. Ξέρω ότι ο κ. Παβλίσεβιτς είναι πολύ εργατικός και επαγγελματίας. Εύχομαι τέλος να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν».