Ο Λίμπερο του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Κωνσταντινίδης μιλάει στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό..

«Όπως έχουμε δείξει στα φιλικά αλλά και τα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Έχουμε κάνει δυο πολύ σημαντικές νίκες και εννοείται πως μέσα στην έδρα μας θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός πρωταθλητής και ένας διεκδικητής του τίτλου και φέτος. Εμείς με την σειρά μας έχουμε τις ανάλογες προσδοκίες. Είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να πάρουμε αρχικά τη νίκη και στην συνέχεια αν μπορούμε και το τρίποντο»

Ποιο σημείο μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα;

«Με βάση τους αθλητές που έχουμε, νομίζω ότι είμαστε πολύ δυνατοί στο σερβίς και το μπλοκ άμυνα, οπότε μέσα στην έδρα μας έχουμε σαν στόχο να πιέζουμε στο σέρβις. Σαν παίκτης του Φοίνικα είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ. Όπως το ζούσα και σαν αντίπαλος τόσα χρόνια, βλέπω ότι ο κόσμος της Σύρου στηρίζει και βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Το νησί ζει και αναπνέει για το Βόλεϊ και ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονται δίπλα μας»