Δείτε τι δήλωσαν στην διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, εν όψει των αγώνων του League Cup, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Ιγκόρ Γιούρισιτς, από πλευράς του Φοίνικα Σύρου, καθώς και μέλη από τις υπόλοιπες ομάδες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελική φάση της 10ης έκδοσης του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ξεκίνησε με τη συνέντευξη Τύπου που έγινε διαδικτυακά με τη συμμετοχή των διοργανωτών, των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων.

 

Η Βέροια για πρώτη φορά φιλοξενεί τελική φάση κορυφαίας διοργάνωσης του επαγγελματικού βόλεϊ και οι οικοδεσπότες, πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας καλωσόρισαν τις αποστολές, υποσχέθηκαν πως θα γίνει μία τηλεοπτική γιορτή του βόλεϊ και ευχαρίστησαν την ΕΡΤ-3 αλλά και τους χορηγούς και υποστηρικές για την υλοποίηση ενός δύσκολου εγχειρήματος που εν μέσω πανδημίας αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες.

 

Παντελής Ταρνατόρος (Πρόεδρος Ε.Σ.Α.Π.): Κατόρθωμα για το ανδρικό βόλεϊ

«Σας καλωσορίζω στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» στη πόλη της Βέροιας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Όπως έχω ξαναπεί, ήταν μία πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία παλέψαμε για να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο. Δυστυχώς λόγω του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει μπορέσαμε να κάνουμε μόνο τη τελική φάση του Λιγκ Καπ, μετά από πολλές θυσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη που έχει περιβάλλει με ζεστασιά τον σύλλογο του Φίλιππου και είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Επίσης ένα ευχαριστώ στον οργανισμό ΚΑΠΑ Βέροιας που έχει συνεισφέρει στα πάντα για να διοργανώσουμε αυτόν τον θεσμό. Κατορθώσαμε όλοι μαζί σε 5 μέρες να διοργανώσουμε ένα φάιναλ-4 που άλλοι θέλουν 2 μήνες. Αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και δείχνει πως αν θέλουμε πραγματικά να πετύχουμε θα τα καταφέρουμε. Φέτος η Ε.Σ.Α.Π. ίσως κατάφερε το ακατόρθωτο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν ωραίοι αγώνες και έχουμε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε λόγω της κατάστασης να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Όλοι όσοι μπουν στο γήπεδο θα έχουν υποβληθεί σε τεστ covid-19, γιατί η υγεία όλων είναι το νούμερο ένα ζητούμενο».

Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης (Δήμαρχος Βέροιας): Πρωτεύουσα και του βόλεϊ

«Σας καλωσορίζω στη Βέροια, μία πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως μητρόπολη του χάντμπολ, με το οποίο έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες. Το χάντμπολ μας έδωσε την εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις. Είμαι χαρούμενος που πλέον μπορώ και συζητάω και για το βόλεϊ. Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά από την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Φίλιππου Βέροιας και πλέον ο σύλλογος έχει μπει σε ένα ανώτερο επίπεδο. Συναγωνίζεται με τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού βόλεϊ και θα προσπαθήσει το επόμενο διήμερο να διεκδικήσει και έναν τίτλο. Πριν 2-3 χρόνια αν συζητούσαμε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως γελούσαμε. Άρα αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει. Αυτός είναι και ένας λόγος που κάνουμε στη Βέροια το φάιναλ-4, ως επιβράβευση αυτών των ανθρώπων. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κυλήσουν όλα ομαλά από όλες τις απόψες και στο τέλος να είναι τροπαιούχος η καλύτερη ομάδα. Δεν κρύβω την θέλησή μου να είναι ο Φίλιππος Βέροιας νικητής, αλλά σε κάθε περίπτωση να κερδίσει ο καλύτερος. Επίσης θέλω να πω πως είναι σημαντικό η διοργάνωση του Λιγκ Καπ, καθώς φέρει το όνομα τ