Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 ,εκ μέρους του Προέδρου του ΤΑΑ κ. Χ. Καφτηράνη, της Διοίκησης του ΑΟ Φοίνικα Σύρου καθώς και όλων των συντελεστών της ομάδας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους μικρούς και μεγάλους μας χορηγούς και όλους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο αρχικά στην ολοκλήρωση της χρονιάς καθώς και στην επίτευξη των στόχων μας.

Το κύπελλο του League Cup Νίκος Σαμαράς 20-21 είναι αφιερωμένο σε όλη τη Σύρο και στους φίλους μας σε όλο τον κόσμο.

Επίτευγμα που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη της ΟΝΕΧ και των κ.κ. Π. Ξενοκώστα και Β. Σαββίδη.

Η υποστήριξή τους, οικονομική και ηθική συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της χρονιάς να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και στο τελευταίο τουρνουά να δείξουμε τη δουλειά που έγινε μέσα στο γήπεδο, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί και παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ να κατακτήσουμε το κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τόσο πολύ θέλαμε.

Η διαχρονική υποστήριξη της ασφαλιστικής εταιρείας City Insurance και του εκπροσώπου της στην Ελλάδα κ. Ν. Μπουργαζά αποτελεί δομικό υλικό της ανοδικής πορείας της ομάδας. Έχει σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας πολλά χρόνια και σε δύσκολες εποχές.

Από την άνοδό μας στην Εθνική κατηγορία βόλει, η εταιρεία Blue Star Ferries φροντίζει για τις μετακινήσεις μας στα εκτός έδρας ταξίδια της ομάδας μας, με τα πληρώματά της να παρέχουν πάντα, τις ιδανικές συνθήκες στις αποστολές μας.

Η συνεισφορά της North Aegean Slops και του κ. Η. Ορφανίδη κατά τα δύο τελευταία χρόνια, συνδέεται άμεσα με την ανοδική πορεία της ομάδας και μαζί με τους υπόλοιπους υποστηρικτές δυναμώνουν το Σύλλογό μας, ώστε μαζί να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας.

Επί σειρά ετών σταθερά αρωγοί των προσπαθειών μας ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Παράλληλα θέλουμε να αναφερθούμε και στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που επί σειρά ετών υποστηρίζει την ομάδα μας και είναι πάντα διακριτικά δίπλα μας.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της δύσκολης αυτής χρονιάς  είχε και η Συριανή κοινότητα. Επιχειρηματίες από όλο το νησί πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν το όραμά μας, πλαισίωσαν την ομάδα μας και όλοι μαζί φτάσαμε στην κατάκτηση του τροπαίου που τόσο πολύ θέλαμε!!!

Η καλή συνεργασία καθ όλη τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας από το Μάρτιο του 2020 έως και σήμερα με το Νοσοκομείο Σύρου και το Διοικητή κ. Μ. Ζουλουφό βοήθησαν καθοριστικά στην αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που προέκυψαν στην ομάδα μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας, που περάσαν δια πυρός και σιδήρου την συγκεκριμένη αγωνιστική χρονιά 2020-2021, υπερέβησαν τους εαυτούς τους και ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

Σας ευχαριστούμε όλους, γιατί χωρίς την συμβολή σας δεν θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας!!!

Αφιερώνουμε το κύπελλο σε όλους τους χορηγούς μας και σε κάθε φίλο σε όλο τον κόσμο που αγωνιούσε μαζί μας και χάρηκε με τις χαρές μας!!!

Ένα νησί μια ομάδα!!!

Πατάμε σταθερά κοιτάμε ψηλά!!!

 

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ