Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Φοίνικας Σύρου Onex από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Αύριο το πρωί οι αθλητές της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Πριν από λίγο την άφιξη τους στο νησί έκαναν οι Νίκος Παπαγγελόπουλος, Μίταρ Τζούριτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μάρκος Γαλιώτος, Βασίλης Καρασαββίδης, Ντέιβιντ Κόστα, Τζέιμς Νεόφυτος (Φυσιοθεραπευτής), Νίκος Γκιόσης (Γυμναστής).

Αξίζει να τονιστεί πως εδώ και ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται και ο Νίκος Μήλης που θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο «πειρατικό», αλλά και οι Θεοδόσης Ηλίας και Ράιντελ Ιερεζουέλο που έχουν φτάσει με την σειρά τους στην Σύρο. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι διεθνείς.

Τους αθλητές υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Κώστας Νικολούζος, ο Γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης,  η γραμματέας της ομάδας κ. Μύριαμ Μαραγκού και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης.