Φοίνικας Σύρου Onex-Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου (Βίντεο)

Δείτε τη δήλωσαν οι δυο προπονητές Ράτκο Παβλίσεβιτς και Δημήτρης Ανδρεόπουλος στην συνέντευξη τύπου, αλλά και οι Μαξίμ Μπουτσούγιεβτις και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Χαράλαμπος Ανδρεοπουλος: «Πήραμε μιαν  πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είναι χαρά κάθε αθλητή να αγωνίζεται με τέτοιο κόσμο. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εδώ την Τετάρτη. Πρέπει να δουλέψουμε για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Έγινε ένα παιχνίδι όπως ακριβώς περιμέναμε. Σκληρό ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν πολύ κοντινά χαρακτηριστικά. Αυτές οι δυο ομάδες μοιάζουν με τον τρόπο που αγωνίζονται και κάθε φορά θα είναι μεγάλο ντέρμπι. Νομίζω σήμερα η ομάδα που πίεζε πιο πολύ από το σέρβις είχε ένα μικρό πλεονέκτημα. Το σημερινό παιχνίδι που οι δυο ομάδες έχουν ισσοροπια, κρίθηκε στη λεπτομέρεια του σέρβις. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, όπως και στον αντίπαλο μας. Την Τετάρτη έχουμε ένα νοκ άουτ ματς. Η κλήρωση έφερε δυο καλές ομάδες να διασταυρωθούν. Θα έρθουμε πάλι Σύρο για την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου»

Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς: Συγχαρητήρια στον Παναθηναικο. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι οι θεατές το ευχαριστήθηκαν. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε απόψε. Η πρώτη μας ευκαιρία ήταν στο δεύτερο σετ, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές. Την Τετάρτη ξέρουμε τι πρεπει να  κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον Παναθηναϊκο.

Ράτκο Παβλίσεβιτς: Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ήρθαν και μας υποστήριξαν απόψε. Σήμερα το βόλεϊ που παίχτηκε ήταν πολύ καλής ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Είμαι ικανοποιημένος. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε για το κύπελλο».