Για τον αγώνα του Φοίνικα ONEX με το Μίλωνα μίλησαν οι δυο προπονητές των ομάδων. Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν οι Ιγκόρ Γιούρισιτς και Σάκης Ψάρρας:

Ιγκόρ Γιούρισιτς: «Είχαμε αρκετά προβλήματα με διάφορους τραυματισμούς στους υποδοχείς μας. Έχουμε καινούριους παίκτες στην ομάδα και θέλουμε λίγο χρόνο για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Είχαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αλλά αυτός δεν είναι κανένας λόγος για να αποσυντονιστούμε στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας ο Μίλωνας δεν ήταν και αυτός πλήρης. Κάποιες στιγμές χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θα πρέπει να χαιρόμαστε το παιχνίδι και να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Θέλω να παίρνουν παραπάνω αρμοδιότητες οι καινούριοι παίκτες. Έχω απαιτήσεις από αυτούς. Αν εξαιρέσουμε και το τελευταίο σετ, θέλω να συγχαρώ και το Μίλωνα. Ο coach τους οργάνωνε καλά. Συγχαρητήρια».

Σάκης Ψάρρας: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Με τόσα προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα ήμασταν ανταγωνιστικοί για 3 σετ..Συγχαρητήρια στον Κανελλόπουλο που έπαιξε πρώτη φορά βασικός, συγχαρητήρια στον Δορδοκίδη που πρώτη φορά έπαιξε και αυτός με την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στον αρχηγό μας Ηλία Λάππα που κρατάει την ομάδα. Θέλω να πω και συγχαρητήρια στα νέα παιδιά, αλλά πρέπει να καταλάβουν πως δεν τους χαρίζεται τίποτα. Εκεί που δίνουμε συγχαρητήρια θα πρέπει να λέμε και αυτά για να βάζουμε πολλές φορές και τα πράγματα στην θέση τους»