Στην αντίληψη που επικρατούσε πριν το Final-4 και ελέχθη έντονα και στη συνέντευξη Τύπου πριν τους ημιτελικούς, ότι ο Φοίνικας Σύρου ONEX είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα κάτι που την καθιστούσε το φαβορί της διοργάνωσης, στάθηκε ο Αντρέας Φράγκος μετά την ήττα του Φοίνικα από τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αντρέας Φράγκος: «Γενικά όταν λένε ότι είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα ή το φαβορί το θεωρώ λάθος. Έχουμε έρθει από μια δύσκολη περίοδο που δεν ξεκινήσαμε καλά απ’ την αρχή της χρονιάς, επανήλθαμε κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο παρ’ όλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα όταν παίζεις έναν ημιτελικό και έναν τελικό, είναι δυο παιχνίδια τα οποία αν χάσεις είσαι εκτός.

Ένας τελικός είναι μάθημα παίζεις στο μεγαλύτερο επίπεδο, πρέπει να διαχειριστείς καταστάσεις, ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε σε μικρά αποτελέσματα, θα δούμε τι έφταιξε ώστε να τα διορθώσουμε. Δείξαμε δυνατό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πολύ καλά οργανωμένος στον μπλοκ και την άμυνα, μας πίεσε προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Κρίθηκαν τα πάντα στο δεύτερο σετ, ένα απ’ τα βασικά στοιχεία που χάσαμε ήταν τα πολλά λάθη που κάναμε κυρίως στο σέρβις, παίξαμε κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, είχε ικανότητα, διάρκεια και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ΠΑΟΚ».

Βασίλης Καρασαββίδης: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο που τόσο θέλαμε όσο εμείς οι παίκτες τόσο η διοίκηση και ο κόσμος. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, σίγουρα πολλές φορές το αποτέλεσμα μετράει αλλά δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια που κάναμε, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Είναι ένας τελικός που δεν μπορείς να κρίνεις τι έφταιξε, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ δυνατά προσπαθήσαμε να τον κοντράρουμε δεν τα καταφέραμε και του αξίζουν συγχαρητήρια, στόχος πλέον το πρωτάθλημα».