Δείτε τη δήλωσαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου οι δυο προπονητές Ράτκο Παβλίσεβιτς και Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αλλά και οι Σπύρος Βελούδης και Σωτήρης Πανταλέων.

Σωτήρης Πανταλέων: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα σήμερα. Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να επιστρέψουμε και να φτάσουμε σε ένα τελικό. Κάναμε πράξη τα λόγια της νέας διοίκησης που έλεγε πως θα καταφέρουμε να φράσουμε το σύλλογο σε μια κανονικότητα…και κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό σημαίνει να διεκδικεί τίτλους»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα. Μετά από δύσκολα χρόνια, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε τελικό διοργάνωσης. Το παιχνίδι μετά την κατάκτηση των 2 σετ μας έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τα νέα παιδιά που αντεπεξήλθαν και αυτά στις συνθήκες του αγώνα. Μετά από αυτή την ημέρα, θα μας δοθεί η ευκαιρία να βγούμε έξω το βράδυ και να διασκεδάσουμε».

Σπύρος Βελούδης: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση. Ήταν δίκαιη. Θέλαμε να κάνουμε την ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως η θέληση μας, μας γυρίζει μπούμερανγκ. Σκληρή δουλειά πλέον για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη πρόκριση. Δεν ήταν οι λεπτομέρειες που έδωσαν πρόκριση.Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Πλέον πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για την συνέχεια»