Την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες του Φοίνικα είχε πριν από λίγο ο Ιγκόρ Γιούρισιτς. Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX αφού πρώτα καλωσόρισε το νέο προπονητή, τον παρουσίασε στους παίκτες στην σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Την παρουσίαση έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Χρήστος Καφτηράνης, ενώ το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ κ. Αντώνης Ρούσσος, μαζί με το μέλος της διοίκησης κ. Κώστα Νικολούζο. Στην μετάφραση η υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Δήμητρα Βουτσαρά. 

Για μια ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας και στην προπόνηση βρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ONEX Neorion Shipyards κ. Βασίλειος Σαββίδης.  

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο πρόεδρος του Φοίνικα κ. Χρήστος Καφτηράνης και ο νέος προπονητής της ομάδας Ιγκόρ Γιούρισιτς…

Χρήστος Καφτηράνης: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας το νέο σας coach. Του ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία στην ομάδα. Ότι επιτυχία κάνει η ομάδα θα είναι και δική του. Θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον Δημήτρη Παλαιτσάκη, που όλο το διάστημα της καραντίνας και που δεν είχατε προπονητή, δείξατε μεγάλη υπευθυνότητα. Ευχαριστώ παράλληλα όλο το «τιμ» που όλο αυτό το διάστημα που δεν είχαμε προπονητή φρόντισε να μη φανεί αυτό το κενό. Ευελπιστούμε πως θα πάμε ακόμη ψηλότερα απ΄ότι έχουμε πάει μέχρι σήμερα».

Ιγκορ Γιούρισιτς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Η ομάδα έχει υψηλές φιλοδοξίες και χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Είναι σημαντικό που υπάρχει κίνητρο. Έχω δει σε κάποια βίντεο την ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από το υλικό. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Θέλω να αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και μέσα από την δουλειά, πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας».