Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος μετά το τέλος της επιτυχημένης διοργάνωσης του Super Cup 2021 έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τον απολογισμό του Super Cup 2021. Μετά από 11 χρόνια, πολλές δυσκολίες και εν μέσω της νέας κορύφωσης της πανδημίας η ΕΣΑΠ κατάφερε να διοργανώσει μία ακόμα επιτυχημένη βραδιά για το ελληνικό βόλεϊ. Θέλω κατ΄αρχήν να συγχαρώ τον Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας. Είχαμε δίπλα μας φορείς και ανθρώπους με κοινωνικές ευαισθησίες και αγάπη για τον αθλητισμό.

Πρώτα απ΄όλους θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο για τις βοήθειες και την αρμονική συνεργασία που έχουν οι δύο κορυφαίοι φορείς του ελληνικού βόλεϊ.

Αυτή η διοργάνωση δεν θα γίνονταν εάν δεν είχαμε την αμέριστη υποστήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και το Δήμο Ρόδου και ειδικά τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη Δημόσια Τηλεόραση που έκανε την παραγωγή και την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, τους παράγοντες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνεργάτες του Φοίνικα ΟΝΕΧ και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. για το υψηλού επιπέδου θέαμα που παρουσίασαν.

Ευχαριστώ τους χορηγούς μας Βίκο Cola και Blue Star Ferries καθώς και τους υποστηρικτές μας, όλους τους αφανείς ήρωες της διοργάνωσης και φυσικά τους διαιτητές, τους εκπροσώπους του Τύπου και τους συνεργάτες μου για αυτή την επιτυχημένη γιορτή του βόλεϊ που αναβίωσε και θα είναι πλέον θεσμός στο ανδρικό επαγγελματικό βόλεϊ.

Θα κλείσουμε το 2021 με τους πρώτους ημιτελικούς του League Cup Νίκος Σαμαράς στις 29 του μήνα και εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και με μία μεγάλη νίκη κατά της πανδημίας του covid-19”.