Το σύνθημα της νίκης για το τελευταίο παιχνίδι του 2022, έδωσε ο Τάσος Σωνάκης, σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Φοίνικας υποδέχεται τη νεοφώτιστη στην κατηγορία, ομάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 19:30, στο “Δημήτριος Βικέλας”, προκειμένου να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να κλείσει θετικά η χρονιά.

Η μετάβαση της ομάδας της Σκύδρας στη Σύρο έχει επηρεαστεί από το απαγορευτικό απόπλου που είναι σε εφαρμογή τις δύο τελευταίες ημέρες, λόγω των ισχυρών ανέμων, ωστόσο η αποστολή θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης, προκειμένου να είναι σε θέση μάχης το απόγευμα.

Ο λίμπερο του Φοίνικα, Τάσος Σωνάκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση κόντρα στον Αριστοτέλη, είπε: Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Μίλωνα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να παίξουμε καλά ώστε να κερδίσουμε τον Αριστοτέλη. Εύχομαι και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα πάνε όλα καλά και ο Φοίνικας θα κάνει την πορεία που του αξίζει.