Επιστροφή στην έδρα του πραγματοποιεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, αφού υποδέχεται την Κηφισιά στο “Δημήτριος Βικέλας” στις 17:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volley League.

Μετά τον βαθμό που κέρδισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο, ο Φοίνικας θέλει να επιβληθεί της μαχητικής Κηφισιάς και να επιστρέψει στις νίκες που θα τον κρατήσουν σε τροχιά στόχων. Ο Φοίνικας αυτή τη στιγμή είναι στους 7 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά, που προέρχεται από ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στον Μίλωνα, έχει 8 βαθμούς και για αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί, όπως επεσήμανε ο λίμπερο της ομάδας, Τάσος Σωνάκης, ο οποίος έχει θητεύσει στην ομάδα των βορείων προαστίων τα δύο προηγούμενα έτη.

Ο νεαρός λίμπερο είπε αναλυτικά: Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές ατέλειες, πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα τα οποία δείξαμε μέσα στο παιχνίδι, δείξαμε ένταση, δείξαμε πάθος, ενέργεια και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις και γινόμαστε καλύτεροι.

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Κηφισιά, καταρχήν δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Όλες οι ομάδες έχουν στηθεί έτσι ώστε να κερδίσουν την οποιαδήποτε ομάδα. Οπότε θέλει από τη δική μας πλευρά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το καλύτερο που ξέρουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Το να έρθει η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής είναι στα δικά μας χέρια. Η ομάδα της Κηφισιάς είναι μία πολύ μαχητική ομάδα, βγάζει πάρα πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, οπότε έχει πολύ καλές καθοδηγήσεις. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι στα δικά μας τα χέρια.

Θέλουμε τον κόσμο της Σύρου σε κάθε παιχνίδι, είναι πάρα πολύ σημαντικό, τον θέλουμε στο γήπεδό μας. Η βοήθεια η οποία μας δείχνει όταν είναι στο πλευρό μας, είναι πάρα πολύ σημαντική και για αυτό σας θέλουμε κάθε φορά μαζί μας.