Με την συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Γλυφάδας έγινε το πρώτο ανεπίσημο σερβίς του final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος στον χαιρετισμό τους καλωσόρισαν τους αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία των τεσσάρων φιναλίστ, καθώς και τις διοικήσεις και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Πήγασος Πολίχνης με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ θα ανοίξουν την αυλαία του final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Γιόσκο Μιλένκοσκι (Προπονητής Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ): «Δεν είμαστε φαβορί»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε και στοχεύουμε στο να κερδίσουμε το τρόπαιο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι και οι αντίπαλοί μας θέλουν το ίδιο με εμάς. Αν θέλουμε να προκριθούμε αρχικά στον τελικό θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά απέναντι στον Πήγασο. Δεν θα είναι εύκολο».

Αν θεωρεί τον Φοίνικα φαβορί: «Δεν είμαστε φαβορί. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ανδρέας Φράγκος (Αρχηγός Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ): «Να χαρίσουμε θέαμα»

«Πρώτα απ’όλα να συγχαρώ τις ομάδες που βρίσκονται στο final-4. Μία πολύ ωραία διοργάνωση, προσωπικά έχω αρκετά χρόνια να παίξω τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα. Εύχομαι όλοι μας να δώσουμε δυνατά παιχνίδια και να χαρίσουμε θέαμα στον κόσμο».

Ο προπονητής της ομάδας Ηρακλής Θεοδώρου και ο αρχηγός Αργύρης Μαυροβουνιώτης εκπροσώπησαν τον Πήγασο Πολίχνης στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, ενώ από πλευράς συριανών στ