Δείτε τι δήλωσαν στην καθιερωμένη από φέτος συνέντευξη τύπου οι Δημήτρης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος από τον Παναθηναϊκό, όπως και οι Δημήτρης Παλαιτσάκης και Δημοσθένης Λινάρδος από πλευράς Φοίνικα.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Παναθηναϊκού): «Η ομάδα του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα είναι ισοδύναμες. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Φοίνικας νίκησε δίκαια. Σήμερα εμείς ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Ο επαναληπτικός είναι πάλι ένα παιχνίδι όπου οι δυο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Αυτή που θα παίξει καλύτερα θα πάρει και την πρόκριση. Είναι 50-50»

Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (ακραίος Παναθηναϊκού): «Οι διαφορές μας με το Φοίνικα είναι πάρα πολύ μικρές. Σήμερα αν δεν πιάναμε το «μάξιμουμ» των δυνατοτήτων μας δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε».

Δημήτρης Παλαιτσάκης (προπονητής-συνεργάτης Παβλίσεβιτς): «Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε αντάξιοι της δυναμικής μας. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ήταν καλύτερος».

Δημοσθένης Λινάρδος (κεντρικός Φοίνικα): «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νικη. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή. «Τους περιμένουμε τώρα στην Σύρο για την ρεβάνς και την πρόκριση».