Δείτε τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις από ομάδες και φορείς, που έχουν αποδέκτη τον Κυπελλούχο του League Cup, Φοίνικα Σύρου.

*Το άρθρο θα ανανεώνεται

ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συγχαίρει την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, στους αθλητές, στους προπονητές, στους διαιτητές, στους παράγοντες και στην διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.Α.Π. που υπερέβαλαν εαυτό μέσα σε πρωτοφανείς και δύσκολες συνθήκες εν μέσω της πανδημίας του covid-19.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ

Tο Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του στην ομάδα βόλλευ του Φοίνικα Σύρου για την κατάκτηση του League Cup Ελλάδος.
Η ομάδα της Σύρου με συνέπεια και μεθοδική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ένα μεγάλο πρεσβευτή των Κυκλάδων μας στο χώρο του ανδρικού βόλλευ κάνοντας μας υπερήφανους, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου για 2η φορά στην Ιστορία του θεσμού καθώς και η φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών εδραιώνει τον Φοίνικα Σύρου – ONEX ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΑΣΕ Νεωρίου συγχαίρουν την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του League Cup “Νίκος Σαμαράς” μετά από δύο εκπληκτικά παιχνίδια! Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στην ομάδα Ανδρών που κάνει το όνομα της Σύρου να συζητιέται όταν μιλάμε για Βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο!

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει θερμά την ομάδα “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ” για την μεγάλη της επιτυχία να κατακτήσει το “LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2020-21”.

Η μεγάλη επιτυχία του “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ” δικαιώνει τις προσπάθειές σας για τη στήριξη και ενίσχυση του αθλητισμού και ειδικά της περιφέρειας.

Ευχόμαστε η άκρως επιτυχημένη και ανοδική πορεία της ομάδας σας που δικαιώνει όλους όσους την στηρίζουν, να συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική περίοδο, εκπληρώνοντας τους νέους στόχους που μπορεί να θέσει ο “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ”.
Συγχαρητήρια!

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Για άλλη μια φορά ο Φοίνικας Σύρου ONEX μας έκανε υπερήφανους.

Η ομάδα που πάνω από 20 χρόνια σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκε μας προσέφερε χαρές και συγκινήσεις, κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού του League Cup «Νίκος Σαμαράς», το κύπελλο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία!

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα με την στήριξη των χορηγών της, την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων της Σύρου, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα της από τα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι και σήμερα, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ.

Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του Κυπέλλου «League Cup Νίκος Σαμαράς 2020-21» ! Η επιτυχία τεράστια να έρθει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια το Κύπελλο του συγκεκριμένου θεσμού στο νησί μας. Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ONEX Neorion Shipyards για την ΜΕΓΑΛΗ  συμβολή της σε όλη αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε χθες βράδυ».

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

ΤΕ Κυκλάδων

Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων συγχαίρει την Διοίκηση , τους προπονητές, τους παίκτες και όσους συμμετέχουν στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου Onex για την διήμερη καταπληκτική τους παρουσία στο Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Αντώνης Σολάρης  Ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Σιφναίος

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

Ανακοίνωση της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΝ για την κατάκτηση του League Cup “Νίκος Σαμαράς” από τον Φοίνικα Σύρου – ΟΝΕΧ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Φοίνικα Σύρου – ONEX για την κατάκτηση του τροπαίου στο League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Ως Κυκλαδίτες αισθανόμαστε υπερήφανοι που ένα σωματείο από τον νομό μας κατακτά για 2η φορά τον τίτλο της διοργάνωσης.
Στην Διοίκηση, τους προπονητές, τους χορηγούς αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ο Φοίνικας Σύρου – ΟΝΕΧ έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του αποδεικνύοντας ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει για πολλά χρόνια ακόμα.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ
Γραφείο τύπου

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Ο ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ Α.Σ εκφράζει Θερμά Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλλευ του Α.Ο Φοίνικα Σύρου για την κατάκτηση του Κυπέλου!Τέτοιες επιτυχίες ανεβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού του νομού μας!Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!
Το ΔΣ του συλλόγου

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ 

Η διοίκηση της Α.Ε. Μυκόνου συγχαίρει την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟNEX για την κατάκτηση του κυπέλλου LEAGUE CUP . Τέτοιες βραδιές κάνουν υπερήφανες όλες τις Κυκλάδες και μεγαλώνουν το αθλητικό πνεύμα στα νησιά μας . Συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητές και διοίκηση για την συνέπεια και τον διαρκή αγώνα για εξέλιξη και επίτευξη τόσο σημαντικών στόχων !
Ένα μεγάλο Μπράβο από τη Μύκονο !

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΛΕΥ, ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.   ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΒΟΛΛΕΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ,ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΆΔΑΣ .   ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΕΡΉΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΊΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ.  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.  Μετά τιμής Φραγκίσκος Βιδάλης έφορος βολλευ ΑΟΠΑΡΟΥ .