Δείτε τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις από ομάδες και φορείς, που έχουν αποδέκτη τον Κυπελλούχο του League Cup, Φοίνικα Σύρου.

*Το άρθρο θα ανανεώνεται

ΕΟΠΕ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης συγχαίρει την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ για την κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, στους αθλητές, στους προπονητές, στους διαιτητές, στους παράγοντες και στην διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.Α.Π. που υπερέβαλαν εαυτό μέσα σε πρωτοφανείς και δύσκολες συνθήκες εν μέσω της πανδημίας του covid-19.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ

Tο Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του στην ομάδα βόλλευ του Φοίνικα Σύρου για την κατάκτηση του League Cup Ελλάδος.
Η ομάδα της Σύρου με συνέπεια και μεθοδική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ένα μεγάλο πρεσβευτή των Κυκλάδων μας στο χώρο του ανδρικού βόλλευ κάνοντας μας υπερήφανους, ενώ η κατάκτηση του τροπαίου για 2η φορά στην Ιστορία του θεσμού καθώς και η φετινή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών εδραιώνει τον Φοίνικα Σύρου – ONEX ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.

ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλήτριες και οι αθλητές του ΑΣΕ Νεωρίου συγχαίρουν την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του League Cup “Νίκος Σαμαράς” μετά από δύο εκπληκτικά παιχνίδια! Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις στην ομάδα Ανδρών που κάνει το όνομα της Σύρου να συζητιέται όταν μιλάμε για Βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο!

ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Ο Α.Ο. Θήρας συγχαίρει θερμά την ομάδα “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ” για την μεγάλη της επιτυχία να κατακτήσει το “LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2020-21”.

Η μεγάλη επιτυχία του “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ” δικαιώνει τις προσπάθειές σας για τη στήριξη και ενίσχυση του αθλητισμού και ειδικά της περιφέρειας.

Ευχόμαστε η άκρως επιτυχημένη και ανοδική πορεία της ομάδας σας που δικαιώνει όλους όσους την στηρίζουν, να συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική περίοδο, εκπληρώνοντας τους νέους στόχους που μπορεί να θέσει ο “Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ”.
Συγχαρητήρια!

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Για άλλη μια φορά ο Φοίνικας Σύρου ONEX μας έκανε υπερήφανους.

Η ομάδα που πάνω από 20 χρόνια σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίστηκε μας προσέφερε χαρές και συγκινήσεις, κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού του League Cup «Νίκος Σαμαράς», το κύπελλο.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία!

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα με την στήριξη των χορηγών της, την αγάπη και την υποστήριξη των φιλάθλων της Σύρου, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα της από τα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι και σήμερα, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό βόλεϊ.

Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο Φοίνικα Σύρου ONEX για την κατάκτηση του Κυπέλλου «League Cup Νίκος Σαμαράς 2020-21» ! Η επιτυχία τεράστια να έρθει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια το Κύπελλο του συγκεκριμένου θεσμού στο νησί μας. Παράλληλα εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ONEX Neorion Shipyards για την ΜΕΓΑΛΗ  συμβολή της σε όλη αυτή την επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε χθες βράδυ».

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

ΤΕ Κυκλάδων

Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Κυκλάδων συγχαίρει την Διοίκηση , τους προπονητές, τους παίκτες και όσους συμμετέχουν στην ομ