Στο γυμναστήριο “Μετάλλαξη” θα πραγματοποιούνται τα προγράμματα ενδυνάμωσης του Φοίνικα Σύρου ONEX, στο πλαίσιο των προπονήσεων της ομάδας.

Πέρα από το γυμναστήριο του κλειστού γηπέδου “Δ. Βικέλας”, οι παίκτες του Φοίνικα προπονούνται με βάρη και στο γυμναστήριο “Μετάλλαξη”, απολαμβάνοντας όλες τις παροχές του χώρου.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, υπό το βλέμμα του προπονητή Γιόσκο Μιλενκόσκι και του βοηθού προπονητή Λουίτζι Παρίσι, οι παίκτες της ομάδας μας ακολουθούν πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες του καθενός.

Ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου, Βασίλης Κοτζαπαναγιώτης, εξέφρασε την τιμή του για το γεγονός ότι η ομάδα επέλεξε το “Μετάλλαξη” για τις προπονήσεις της, λέγοντας για τη συνεργασία αυτή: Είμαστε πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες του νησιού και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις επιθυμητές συνθήκες για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Φοίνικας μας προτίμησε για να έρχεται εδώ και προσπαθούμε όσο μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται οι προπονητές. Ό,τι επιλέξει δηλαδή ο προπονητής της ομάδας είναι στη διάθεσή του.