Την εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως στόχο για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 σε μετάδοση από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, ο Φοίνικας θέλει τους τρεις βαθμούς που θα τον ανεβάσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, λίγο πριν την τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος.

Ο Ζίγκα Στερν μιλώντας για το πώς βλέπει η ομάδα το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά, υπογράμμισε: “Ελπίζω οι φίλοι του Φοίνικα να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν. Στο παιχνίδι αυτό το κίνητρό μας είναι μεγαλύτερο, είμαστε διψασμένοι για εκδίκηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου. Τους ξέρουμε ως ομάδα, μας ξέρουν ως ομάδα οπότε δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό ως προς το πώς τα παίξουμε. Η υποδοχή και το σερβίς είναι και πάλι τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Ελπίζω να τους πιέσουμε σε αυτά τα κομμάτια πριν μας πιέσουν αυτοί, ώστε να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ”.

Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, καθώς σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος, ο σλοβένος ακραίος ανέφερε: “Ήταν μία χρονιά αρκετά δύσκολη, ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά από τον κόβιντ, από τραυματισμούς. Σίγουρα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα φέτος και ακόμα θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και τα εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και League Cup είναι η ευκαιρία μας”.