Το δικό τους παιχνίδι και όχι αυτό του αντιπάλου θα πρέπει να κοιτάξουν οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου ONEX κόντρα στον Μίλωνα, σύμφωνα με τον Ζίγκα Στερν.

Ο ακραίος του Φοίνικα αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/3, 17:30, ESAP TV, “Δ. Βικέλας”) με τον Μίλωνα, έκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, που ενισχύθηκε από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ενώ σχολιάζοντας το παιχνίδι της Κυριακής υπογράμμισε πως ο Φοίνικας δεν έχει κάτι να φοβάται εάν παίξει στη γνωστή του καλή του απόδοση.

Ο Ζίγκα Στερν είπε αναλυτικά: Είμαστε πολύ ευτυχείς που προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη-πρόκριση για το Κύπελλο, ξέρουμε όμως ότι δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Έρχονται παιχνίδια εξίσου δύσκολα και για αυτό θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα, ωστόσο πιστεύω ότι εάν δείξουμε τον καλό μας εαυτό δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. 

Ξέρουμε πώς παίζει ο Μίλωνας και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό, το ζητούμενο είναι όμως πώς παίζουμε εμείς. Και αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει δεν παίζει ρόλο ποιος είναι ο αντίπαλός μας.