Η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου ONEX συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Volley League στις 22 Οκτωβρίου, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων (γήπεδο – γυμναστήριο), όσο και εκτός, αφού η Σύρος προσφέρει πολλές επιλογές για προπόνηση και στη θάλασσα.

Το πρωινό της Πέμπτης λοιπόν ο Δημήτρης Καζάζης πήγε τους παίκτες του στην παραλία του Γαλησσά, σε μία προπόνηση ιδιαιτέρως απαιτητική -πλην όμως απολαυστική!

Στον δρόμο προς το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του Φοίνικα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του από δύο σειρές φιλικών παιχνιδιών. Το πρώτο θα γίνει εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, όπου ο Φοίνικας θα συμμετάσχει σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 23-24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.