Δύο αγώνες κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, με διαφορά μόλις τριών ημερών, θα δώσει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου διεξάγεται η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League, ενώ την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, επίσης στην Πολίχνη, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν νοκ-άουτ αγώνα για τη Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube.

Μετά τα τρία δυνατά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό -για πρωτάθλημα και League Cup Νίκος Σαμαράς- ο Φοίνικας στοχεύει στη συνέχιση των καλών εμφανίσεων και στη διεκδίκηση του τρίποντου, που θα τον κρατήσει σε ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η σοβαρότητα και η σωστή προετοιμασία είναι αυτά που απαιτούνται για τον αγώνα κόντρα στην πολύ μαχητική ομάδα του Πήγασου, κάτι που επεσήμανε και ο ακραίος της ομάδας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε στις προπονήσεις πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Έχουμε επίσης καλή ψυχολογία, έχουμε παίξει καλά ματς τελευταία. Από κει και πέρα για το παιχνίδι με τον Πήγασο Πολίχνης, έχουμε την κατάλληλη σοβαρότητα και κάνουμε τις κατάλληλες προπονήσεις ώστε να πάμε να παίξουμε. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η ομάδα του Πήγασου είναι πολύ μαχητική ως ομάδα, είναι παιδιά που έχουν “δέσει” και προσπαθούν να παίξουν σωστά άμυνα και επίθεση, εκεί θα προσπαθήσουμε κι εμείς να ανταπεξέλθουμε, ώστε να βγάλουμε τα δικά μας δυνατά στοιχεία που θα φέρουν το αποτέλεσμα.