Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο αρχηγός της ομάδας μας Θανάσης Πρωτοψάλτης για την τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού.

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο νησί. Η ηρεμία του νησιού σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα στην διακοπή του πρωταθλήματος. Το καλό για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος κάνει ακόμη πιο σημαντική την σημερινή μας νίκη. Πόνεσαν τα δυο σετ που χάσαμε αλλά η νίκη είναι νίκη».

Σε ερώτηση για το αν είναι καλύτερο το πρωτάθλημα με μόλις 8 ομάδες ο αρχηγός του Φοίνικα τόνισε: «Όσο λιγότερες ομάδες, τόσο πιο υψηλό επίπεδο των αγώνων».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Το κλειδί στο σημερινό ματς ήταν νομίζω το πρώτο σετ και ο τρόπος που το χάσαμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πήραμε τα δυο σετ ώστε να στείλουμε το παιχνίδι στο τάι μπρεικ. Στο 5ο σετ κάναμε εύκολα κάποια λάθη και η Σύρος πήρε τη νίκη. Δυο μήνες εκτός δράσης δεν είναι εύκολο για κανένα αθλητή. Δεν νομίζω πάντως πως κρίθηκε σήμερα τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά μας»