Το εισιτήριο για τον πρώτο του τελικό τη φετινή σεζόν θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ στον Β’ ημιτελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 21:30, στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” (σε μετάδοση από την ΕΡΤ-3), ο Φοίνικας θα χρειαστεί δύο σετ για να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Σύρο.

Τα δύο σετ ωστόσο δεν είναι ο στόχος που βάζουν οι παίκτες του Φοίνικα εξαρχής, αλλά μία εμφάνιση αντίστοιχη του πρώτου αγώνα, η οποία θα φέρει στην ομάδα και το σκορ της πρόκρισης, όπως διευκρίνισε ο κεντρικός του Φοίνικα, Γιώργος Παπαλεξίου.

Αναλυτικά ο Γιώργος Παπαλεξίου είπε: Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν θεωρώ ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα δύο σετ της πρόκρισης, αλλά να πραγματοποιήσουμε άλλη μία καλή εμφάνιση, όπως κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Από κει και πέρα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το σερβίς τους είναι ένα πολύ δυνατό στοιχείο, ενώ θα τους βοηθήσει το γήπεδο και ο κόσμος τους, όπως βοήθησε και εμάς. Οπότε χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση.