Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει μετά από διάστημα δύο εβδομάδων ο Φοίνικας Σύρου ONEX, καθώς το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 18:00 υποδέχεται στο “Δ. Βικέλας” τον Φίλιππο Βέροιας (Live Streaming ESAP TV).

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι ωστόσο που δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί από τους παίκτες του Φοίνικα, μιας και όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο παίζει πρώτα και κύρια για τον εαυτό του.

Όπως αναλυτικά ανέφερε ο ακραίος της ομάδας μας: Μπορεί πολλοί να αναρωτηθούν για το πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει το προηγούμενο διάστημα, αλλά σίγουρα το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά. Νομίζω ότι για το ματς του Σαββάτου πρέπει να κοιτάξουμε την προσωπική μας εμφάνιση για τη νίκη, μπορεί η ομάδα της Βέροιας να βρίσκεται σε ιδιαίτερες συνθήκες, αλλά κάθε αθλητής που παίζει στο παιχνίδι, με το που μπαίνει στο γήπεδο παίζει για τον εαυτό του. Όπως προείπα, εμείς στοχεύουμε στην καλή ομαδική μας απόδοση και πρέπει να το δούμε σαν μεγάλο τεστ πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βαθμολογικά είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα μας βοηθά να στήσουμε τις βάσεις ώστε να πλησιάσουμε τους πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία.

Όσον αφορά την αποχή από την αγωνιστική δράση, λόγω της αναβολής του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, και το κατά πόσο μπορεί αυτό να επηρεάσει τους παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπογράμμισε: Λειτουργούμε πολύ καλά στις προπονήσεις, το σύνολο είναι πολύ καλό και καταφέρνουμε να μένουμε σε πολύ καλό επίπεδο προπονούμενοι καθημερινά σε αγωνιστικές συνθήκες, οπότε δεν νομίζω ότι θα είναι αρνητικός παράγοντας η αποχή μας από την αγωνιστική δράση.