Ένα πολύ απαιτητικό και έντονο διάστημα ξεκινά για τον Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα πρόκειται να δώσει μάχες σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Volleyleague, Ευρώπη (CEV Cup), Super Cup και League Cup είναι στο “μενού” των επόμενων ημερών για την ομάδα μας, γεγονός που καθιστά το προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ μονόδρομο ως προς το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο “Δ. Βικέλας” τους Κρητικούς (μετάδοση από το ΕΣΑΠ Tv στο YouTube), οι οποίοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο εφησυχασμό δεν προκαλεί στην ομάδα, καθώς όπως δήλωσε ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, “ο ΟΦΗ θα παίξει χωρίς άγχος”.

Ο κεντρικός της ομάδας μας αρχικά σχολιάζοντας το κλίμα που επικρατεί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει ισοπαλία, έχει μόνο νίκη ή ήττα. Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μέχρι στιγμής και ηττηθήκαμε από μία καλύτερη ομάδα στα σημεία, παρόλα αυτά μας πεισμώνει και συνεχίζουμε τη δουλειά προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναφορικά με το δύσκολο αγωνιστικό διάστημα που ακολουθεί, ο Παπαγγελόπουλος υπογράμμισε: Ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα, αρχής γενομένης του Σαββάτου. Το ότι ο ΟΦΗ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν λέει τίποτα, ίσα ίσα που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος απέναντί μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την ομάδα, θα αγωνιστούμε γιατί έχουμε ανάγκη τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και για τη συνέχεια, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Τετάρτης και για τη Βέροια αργότερα.