Παβλίσεβιτς-Λινάρδος: Δηλώσεις για το «διπλό» στο Βαρδινογιάνειο

Δείτε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας. Ράτκο Παβλίσεβιτς και Δημοσθένης Λινάρδος έδωσαν το παρών για την ομάδα μας, όπως και οι Μιχάλης Σαρικεϊσογλου και Δημήτρης Ζλατιλίδης από τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ηταν ένα πολύ σκληρό και ωραίο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε επίσης ότι παίζουν πολύ καλά στο γήπεδο τους και θα είναι για μας μια πρόκληση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε υπομονή ακόμα και όταν ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Εχουξε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας. Εχουμε κάνει ένα βήμα και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Σημαντικό είναι πως επιβιώσαμε στο δεύτερο σετ. Εκεί βάλαμε σε πρόβλημα τον αντίπαλο και δώσαμε στην ομάδα μας, ώθηση».

 

«Ήταν μία διαφήμιση του βόλεϊ»

 

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Tο σημερινό παιχνίδι, ήταν πολύ κρίσιμο για μας. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι. Πρέπει σιγά-σιγά να συγκεντρωθούμε παραπάνω. Ειδικά εγώ ήμουν σε άλλο γήπεδο, αλλά με κράτησαν οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, έπαιξε πολύ καλύτερα απο ότι τον είχαμε δεί στο Λίγκ Καπ. Το παιχνίδι ήταν “σπάσιμο νεύρων”, με φάσεις διαρκείας, εναλλαγές στο σκορ. Ήταν μία διαφήμιση του βόλεϊ. Θέλω να πω καλή συνέχεια στον ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει στην κατηγορία, ως νεοφώτιστος. Για μας, ένα βήμα παραπάνω είναι αυτή η νίκη και συνεχίζουμε».

 

«Ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός»

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης δήλωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στη δική μου ομάδα. Ξέραμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη δύναμη και μια καλοστημένη ομάδα και καλοδουλεμένη ομάδα. Είχα πεί στους αθλητές μου να δώσουμε μια μεγάλη μάχη και να φύγουμε χαρούμενοι απο το γήπεδο. Αυτό το καταφέραμε. Πολλές φορές είχαμε κάποια προβλήματα και αφήναμε τη Σύρο να φύγει 2-3 πόντους μπροστά. Αυτές οι ομάδες, έχουν αθλητές με ποιότητα και δεν είναι εύκολο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τα παιδιά μου. Κάνανε μια κατάθεση ψυχής και έγινε ένα ματς το οποίο το ονειρευόμενουν και το είχα σκεφτεί. Στο 2ο σετ αν είχαμε ψυχραιμία και είχαμε κάνει το 2-0 ίσως η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Φοίνικας Σύρου δεν είναι τυχαία ομάδα. Έδειξε και εκεί τη δύναμη της, διαχειρίστηκε σωστά κάποιες φάσεις. Θέλω κάθε φορά, η ομάδα μου να κάνει ένα μικρό βήμα και να είναι χαρούμενη για αυτο που κάνει. Με υπομονή, θα κατακτήσουμε το στόχο μας, να μείνουμε στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ βγαίνει πιο δυνατός απο αυτό το ματς. Τα παιδιά έδειξαν ψυχή και αυτός μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

 

«Αφιερωμένο στον Τσέλιο»

 

Ο ακραίος του ΟΦΗ Μιχάλης Σαρικείσογλου δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Για μας ήταν η καλύτερη εμφάνιση. Η Σύρος είναι στην πρώτη τετράδα των καλών ομάδων της Volley League. Πήραμε ένα βαθμό και κρατάμε και την προσπάθεια. Στο δεύτερο σετ ήμασταν μπροστά 18-15 και ίσως με ηρεμία μπορούσαμε να πάρουμε το σετ και θα είχε άλλη έκβαση το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά κρατάμε τον βαθμό και την προσπάθεια. Θέλω να σταθώ ακόμη και σε κάτι άλλο. Στην απώλεια του πατέρα του συμπαίκτη μας, Παρασκευά Τσέλιου. Ηταν πολύ δύσκολο για όλους μας και για τον αθλητή. Μείναμε χωρίς ένα παίκτη και επηρεασ