Ο κεντρικός του Φοίνικα, Δημήτρης Τζούριτς, που με δύο σερί μπλοκ στο τρίτο σετ έδωσε την κούπα στον Φοίνικα Σύρου ONEX, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο αφού είχε αναδειχθεί MVP και το 2010 στην τελευταία διοργάνωση του Super Cup, ως παίκτης του Ολυμπιακού τότε, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Σαντορίνη.

«Η χαρά είναι μεγάλη. Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, που έχει στόχους όλους τους τίτλους. Την τελευταία περίοδο περάσαμε μία δύσκολη φάση. Σήμερα γιορτάζουμε αλλά αύριο το ξεχνάμε. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. 

Είμαστε μία ομάδα που έπαιξε ο ένας για τον άλλον Μπράβο σε όλους. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο. Χαίρομαι πάρα πολύ που κατακτήσαμε για πρώτη φορά το Super Cup. Δε μπορώ να υπόσχομαι πράγματα. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό» σημείωσε ο Τζούριτς στην κάμερα της ΕΡΤ.