Ανακοίνωση κάλεσμα του Α.Ο Φοίνικα Σύρου Onex για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό…

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ υποδέχεται τον  Παναθηναϊκό, σε μια σπουδαία αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

Ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός για τη διατήρηση του Φοίνικα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό υψηλό αγωνιστικό θέαμα, αντάξιο του επιπέδου τους.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά από κοντά, δύο νέους διεθνείς παίκτες.  Ο Αργεντίνος Πέπε Γκονζάλες και ο κεντρικός Γεράσιμος Κανέλλος, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας μας.

Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΟΝΕΧ καλεί τους φίλους της ομάδας αλλά και τους Συριανούς που αγαπούν τον αθλητισμό και το άθλημα του βόλεϊ να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου, στο αθλητικό κέντρο «Δημήτριος Βικέλας».  Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μεγάλος και η πίστη και η προσήλωση της ομάδας στους στόχους της ισχυρή.

Ας είμαστε όλοι εκεί, «μία ομάδα, ένα νησί»!