Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την καινούργια χρονιά στην Ακαδημία και στα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Έλα κι εσύ να μάθεις, να παίξεις βόλεϊ και να γνωρίσεις από κοντά παίκτες – αστέρια που παίζουν στην ομάδα μας και αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδας και στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Γυναικών, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων και τη συμμετοχή στο Final-4 του πρωταθλήματος Νεανίδων, συνεχίζουμε φέτος με μεγαλύτερες φιλοδοξίες και πάντα με προσήλωση στις αρχές του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Η Ακαδημία και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη είναι σχεδιασμένα και οργανωμένα ώστε όλες οι αθλητές και οι αθλήτριες να εμπνέονται και να μαθαίνουν σωστά το άθλημα του βόλεϊ. Η σημασία της καθημερινής δουλειάς και οι προπονητικές βάσεις φέρνουν και τις ανάλογες διακρίσεις. Τα προγράμματα εκμάθησης υλοποιούνται από τους έμπειρους και ειδικευμένους προπονητές.

Περιμένουμε όσα παιδιά αγαπούν το βόλεϊ, αγόρια και κορίτσια, νέα και παλαιά, να έρθουν στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν χωρίς περιορισμό όλον τον χρόνο. Καλή αθλητική χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα: 22810 63168, 6972230570, 6946980535.