Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα Φίλιππος Βέροιας Φοίνικας Σύρου ONEX οι Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ιγκόρ Γιούρισιτς, Σωκράτης Τζιουμάκας και Γιώργος Τζιουμάκας:

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Ο αγώνας ήταν όπως τον περιμέναμε. Η Βέροια είναι μαχητική ομάδα. Συγχαρητήρια στη Βέροια γι’ αυτό. Ήταν ένας αγώνας που περιμέναμε να μας δυσκολέψει. Σίγουρα το βόλει θέλει τρόπο, δεν είναι μόνο η δύναμη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που η ομάδα μου αντέδρασε μετά από την ήττα μου από την Κηφισιά και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα ξεκινήσει και να ανεβαίνει. Ο Φοίνικας κατάφερε και έμεινε συγκεντρωμένος και στο τελευταίο σετ σε επικίνδυνο σημείο και με μια μικρή διακοπή και τα λοιπά. Νομίζω ότι περίοδος με τα κρούσματα κορονοϊού ήταν κακή για τη Βέροια γιατί ήταν σε έναν καλό δρόμο, αλλά όντως είναι ακόμη μαχητική. Δυστυχώς, έχει επηρεάσει αρκετούς αθλητές αυτό το πράγμα και δεν είναι εύκολο να επανέλθουμε».

 

Ιγκόρ Γιούριτσιτς (Προπονητής Φοίνικα): «Ξεκινήσαμε και παίζουμε ξανά μετά από τη διακοπή που είχαμε και είμαι χαρούμενος για αυτό, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Θέλουμε η ομάδα μας να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν σταματήσουμε να παίζουμε. Η Βέροια σήμερα έκανε αυτό που περιμέναμε και είχαμε πει ότι θα μας πιέσει στην υποδοχή για να μπορέσει να μας κατεβάσει την επίθεση στα στατιστικά. Αυτό που φοβήθηκα ήταν μόνο οι διαιτητές. Την ομάδα μου πάντα την εμπιστεύομαι και έπαιξε όπως ήθελα να παίξει, προκειμένου να πάρουμε την νίκη που θέλαμε σήμερα παρά τη σωματικής μας κατάσταση».

Σωκράτης Τζιουμάκας (προπονητής Φίλιππου): «Η ομάδα μου, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, η ομάδα μου πάλεψε μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Με εξαίρεση το α’ σετ, που οι αντίπαλοί μας έφυγαν γρήγορα και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε, στα άλλα τρία σετ έγινε μεγάλη μάχη. Κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, η Σύρος ήταν πιο τυχερή και εμείς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Από τη στιγμή που δύο βασικά εργαλεία της ομάδας μας (σ.σ Προύσαληε, Μπίσετ) είναι εκτός, δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση να παίξουν είναι πλήγμα για την ομάδα, παρά την προσπάθεια των παικτών που τους αντικαθιστούν».

 

Γιώργος Τζιουμάκας: «Μας χαροποιεί το γεγονός ότι κοντράραμε στα ίσα το Φοίνικα Σύρου, αλλά όταν φτάνεις το σετ σε μία παράταση, πάντα η γεύση που σου αφήνει είναι πικρή, αν αι σίγουρα για εμάς δεν είναι στενάχωρο το αποτέλεσμα. Εμείς σε κάθε ματς προσπαθούμε να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας, σιγά σιγά η μάδα ανεβαίνει, αν και προσωπικά έχω ένα πρόβλημα υγείας με τον ώμο μου. Το διαχειρίζομαι, προσπαθώ να η χάσω παιχνίδια και να δίνω το 100% του εαυτού μου. Σήμερα ήμασταν και λίγο άτυχοι, αφού θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς».