Μία νίκη και μία ήττα σημείωσαν οι Παγκορασίδες του Φοίνικα Σύρου το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 1 Απριλίου οι Παγκορασίδες Β’ γνώρισαν την ήττα από τον ΑΣΕ Νεωρίου με 3-0, ως τυπικά γηπεδούχες. Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 8-25, 16-25, 7-25.

Την επομένη, σειρά είχαν οι Παγκορασίδες Α’, ως τυπικά φιλοξενούμενες, επίσης κόντρα στον ΑΣΕ Νεωρίου. Ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός, με φάσεις διαρκείας και μαχητικότητα προκειμένου να βγουν οι χαλασμένες μπαλιές, γεγονός που προσέφερε πολύ όμορφο θέαμα στους φιλάθλους των ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό της Ερμούπολης.

Η αναμέτρηση είχε νικητή τον Φοίνικα (με 3-1), που εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 20-25, 15-25, 25-13, 22-25.

Με την αγωνιστική χρονιά του επαγγελματικού τμήματος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ να φτάνει στο τέλος της, ο Ερασιτέχνης Φοίνικας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δημήτρη Τζούριτς για τη στήριξή του στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας, καθώς και τον φυσικοθεραπευτή της επαγγελματικής ομάδας, Τζέιμς Νεόφυτο, που προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στις αθλήτριές μας, όποτε αυτό χρειάστηκε καθ’ όλη τη χρονιά.