Ο Βασίλης Κωστόπουλος βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη του Φοίνικα ONEX απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας ακραίος σε δηλώσεις του για τη νίκη αλλά και τον δύσκολο αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε:

«Μετά από την νίκη επί του Παναθηναϊκού και τη διατήρηση του αήττητου, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε. Παράλληλα μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι καθώς δεν υπάρχει χρόνος.  Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα απουσίας από το νησί, λόγω των δυο εκτός έδρας αγώνων που θα δώσουμε. Πρέπει τη νίκη με τον Παναθηναϊκό να την διαχειριστούμε σωστά και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο και να νικήσουμε το παιχνίδι συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις».

Για τις απουσίες της ομάδας που καλύφτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Έλληνας ακραίος τόνισε:

«Μετά την απώλεια του Θεοδόση, χάσαμε και τον αρχηγό μας τον Θανάση. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα και ειδικά όταν αυτή κυνηγάει τίτλους να χάνει παίκτες με καθοριστικό ρόλο. Ευχόμαστε να γυρίσουν και οι δύο το γρηγορότερο δυνατόν. Είναι σημαντικό ότι το ρόστερ που έχει χτίσει φέτος η ομάδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια πάρα τις απώλειες αυτές. Και όπως είδαμε η διοίκηση συνεχίζει να το ενισχύει για να διατηρηθεί αυτή η καλή πορεία για την οποία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».