Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προέρχεται από δύο αρνητικά αποτελέσματα (ήττες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό), κάτι τέτοιο όμως μόνο εφυσηχασμό δεν προκαλεί στις τάξεις του Φοίνικα Σύρου ONEX ο οποίος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά, αύριο, Σάββατο (19/3, 18:00, ΕΡΤ-Sports).

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, που παίζοντας στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο δυνατή, όπως τόνισε για την αναμέτρηση ο Ντέιβιντ Κόστα. Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου ONEX προέβλεψε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι των δύο ομάδων, κάνοντας και πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αφού όπως είπε “Θέλουμε να επιστρέψουμε στη Σύρο με τη νίκη”.

Ο Ντέιβιντ Κόστα είπε συγκεκριμένα: Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και το ότι θα παίζει εντός έδρας τον καθιστά ακόμη πιο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια εναντίον του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα και θα πρέπει για ακόμα μία φορά να επιδείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Θα είναι αδιαμφισβήτητα ένα καλό παιχνίδι για τους θεατές, για τους οπαδούς και ελπίζω να γυρίσουμε με τη νίκη στη Σύρο. Βλέπουμε ακόμα ότι στον δεύτερο αυτό γύρο του πρωταθλήματος πολλά μπορούν να αλλάξουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και σίγουρα μας δίνει κίνητρο να παίζουμε με τους καλύτερους του πρωταθλήματος, κάτι τέτοιο κάνει την εξέλιξη του τίτλου πιο ενδιαφέρουσα.