Στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Λέουβεν στάθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μετά την ήττα του Φοίνικα Σύρου ONEX στο Βέλγιο. Όπως όμως υπογράμμισε και με βάση το πώς είδε τη δυναμική των δύο ομάδων, ο Φοίνικας μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Ερμούπουλη, όπου θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο λίμπερο της ομάδας μας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα ανέφερε τα εξής: Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι δύσκολο για εμάς, η Λέουβεν έπαιξε όντως πολύ καλά στο κομμάτι που λέγαμε και είχε τονίσει και ο Αντρέας (σ.σ. Φράγκος). Η αμυντική της λειτουργία και οργάνωση ήταν πολύ καλές με αποτέλεσμα να μας κοντράει πολύ.

Στο δεύτερο σετ ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ωστόσο η νευρικότητά μας και κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία δεν μας επέτρεψαν να το κατακτήσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ προέκυψε το θέμα του γηπέδου, όχι ότι αυτό αποτελεί δικαιολογία, οι αντίπαλοι παίξανε καλύτερα από εμάς και μας πίεσαν.

Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας, να πάρουμε το τρίποντο στο προσεχές παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας (για τη Volleyleague) και στον επαναληπτικό στη Σύρο με τον κόσμο μας δίπλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο ώστε να τους κοντράρουμε. Θεωρώ ότι εάν το πιστέψουμε και αν μελετήσουμε το βίντεο του σημερινού αγώνα, μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Το πιστεύουμε, πιστεύουμε στην ομάδα και είμαστε μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα.