Τη νίκη στον πρώτο αγώνα για το φετινό League Cup “Νίκος Σαμαράς” με την ΑΟΠ Κηφισιά θέτει ως μόνο στόχο του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου – ONEX ο Βασίλης Καρασαββίδης.

Σχολιάζοντας το πώς βλέπει το επερχόμενο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης για τη σεζόν 2021-22, το λίμπερο της ομάδας ανέφερε πως “οι προπονήσεις που κάνουμε έχουν ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τον αγώνα, αρχής γενομένης με την Κηφισιά. Είναι κι αυτός ένας σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει εξαρχής, επομένως αυτό κοιτάμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τη νίκη που θέλουμε και συνεχίζουμε. Κάθε αγώνας ξεχωριστά, κάθε στόχος ξεχωριστά”.

Ερωτώμενος για το πώς είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη Volley League, ο Βασίλης Καρασαββίδης υπογράμμισε πως “σίγουρα μας πείραξε αρκετά το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, προσπαθήσαμε όμως. Αυτό τώρα καλούμαστε να το αφήσουμε πίσω γιατί οι μέρες πέρασαν, έχουμε τον αγώνα με την Κηφισιά και πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν και να δούμε το μέλλον”.