Λίγες εβδομάδες πριν, Φοίνικας Σύρου ONEX και Κηφισιά είχαν έρθει αντιμέτωποι στο Ζηρίνειο για την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης της Volley League. Τώρα, και πάλι στο Ζηρίνειο, αναμετρώνται για τη Β΄φάση του πρωταθλήματος, που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή (Κυριακή 6/3, 18:00, Livestream ΕΣΑΠ TV).

Ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό, στην 1η αγωνιστική, και να διασφαλίσει το τρίποντο που θα τον κρατήσει ζωντανό στο παιχνίδι του τίτλου. Για αυτό και το παιχνίδι στο Ζηρίνειο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, όπως επισήμανε και ο λίμπερο της ομάδας, Βασίλης Καρασαββίδης. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά είναι μία καλή ομάδα με δύσκολη έδρα, χρειάζεται προσοχή και σε αυτό το παιχνίδι και σε κάθε παιχνίδι από αυτά που ακολουθούν γιατί είναι όλα πολύ σημαντικά και βαθμολογικά. Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, η οποία κάθε φορά που παίζει έχει σκοπό να προκαλέσει ζημιά στους αντιπάλους της. Για αυτό θέλει προσοχή από εμάς, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Σχολιάζοντας το ξεκίνημα αυτής της Β’ φάσης, ο Βασίλης Καρασαββίδης υπογράμμισε: Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν πήγε έτσι όπως θέλαμε, τουλάχιστον όσον αφορά το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να προηγείσαι 1-0 και να χάνεις το παιχνίδι χωρίς βαθμό. Τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν όμως και οφείλουμε να το αφήσουμε πίσω.