Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας μας με την εταιρεία Blue Star Ferries θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για την υποστήριξη που μας παρέχει ανά πάσα στιγμή στο κομμάτι των μετακινήσεων της ομάδας μας.

Οι μετακινήσεις για τους τόπους διεξαγωγής των αγώνων γίνονται αποκλειστικά με την εταιρεία Blue Star Ferries προς και από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην προκειμένη περίπτωση, η εταιρεία και συγκεκριμένα ο πλοίαρχος του Blue Star Paros, Γερακίτης Νικόλαος, διευκόλυναν την αποστολή της ομάδας σε μία δύσκολη χρονική στιγμή, έχοντας προηγηθεί σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα στον δρόμο. Μετά το ταξίδι στο Βέλγιο για το CEV Cup, η ομάδα μας επέστρεψε Αθήνα, στη συνέχεια αναχώρησε οδικώς για Βέροια και ακριβώς μετά τον αγώνα με τον Φίλιππο για την 6η αγωνιστική της Volleyleague, επέστρεψε επίσης οδικώς, με στόχο το λιμάνι του Πειραιά, ώστε να μπει στο πλοίο για Σύρο και να φτάσει στην έδρα της.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλεύουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας, έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για τη διαχρονική υποστήριξη και εμπιστοσύνη και τη φετινή χρονιά, ευελπιστώντας ότι οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ONEX