Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020 όπου συμμετέχουμε για 12η φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους, όσοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειές μας.

Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας έχει συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει διαχρονικά, στο δύσκολο έργο μας, την διατήρηση της ομάδας μας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης της Volley League.

Η εταιρεία “Ntanos bakery and pastriesείναι από τους πρώτους που εμπιστεύτηκαν το όραμά μας και στήριξαν με κάθε τρόπο τις προσπάθειές μας.

Το 1995 ξεκίνησε στο Φοίνικα Σύρου ένα μικρό οικογενειακό αρτοποιείο

Το 2007 θέλησαν να διευρύνουν τη δραστηριότητα στο χώρο και βλέποντας την τάση των μεγαλύτερων αγορών για πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο της αρτοποιίας, μεταφέρθηκαν σε ένα μεγαλύτερο χώρο με στόχο την εξέλιξη της επιχείρησης σε κάθετη μονάδα παραγωγής. Η κύρια ασχολία και το μεράκι για την αρτοποιία, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και παρακολούθηση σεμιναρίων η “Ntanos bakery and pastries” έχει εξελιχθεί σε μια μονάδα παραγωγής αρτοσκευασμάτων, βουτημάτων, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής και παγωτού που εφοδιάζει ένα ιδιόκτητο πρατήριο, δυο franchise, και ένα σημαντικό δίκτυο διανομής χονδρικής κυρίως εντός αλλά και εκτός του νησιού. Με εφόδιο την εδραίωση στην τοπική αγορά και την αποδοχή της κλειστής τοπικής κοινωνίας, επόμενος στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας εκτός των ορίων του νησιού”.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στην επιτυχία, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη είτε με τη μορφή χορηγίας είτε με τη φυσική σας παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου μας, βιώνοντας, μαζί συγκινητικές στιγμές.

Το ταξίδι της περσινής χρονιάς ήταν συναρπαστικό με πολλές όμορφες στιγμές, πολλές από τις οποίες ζήσαμε μαζί.

Έχετε αποδείξει διαχρονικά την στήριξή σας στην ομάδα μας και αυτή σας η εμπιστοσύνη μας δίνει ενέργεια ώστε να μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Με την