Στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020 όπου συμμετέχουμε για 12η φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους, όσοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειές μας.

Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας έχει συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει, στο δύσκολο έργο μας, την διατήρηση της ομάδας μας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης της Volley League.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα συνεργασία με την ελληνική βιομηχανία χρωμάτων και βερνικιών ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε με μακρόχρονη και δυναμική παρουσία στην παραγωγή και διάθεση χρωμάτων εξαιρετικής ποιότητας, από κοινού με τον τοπικό συνεργάτη στην Σύρο ΚΡΙΘΑΡΗΣ Ο.Ε.

Με ιδιαίτερη χαρά η ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε ανακοινώνει ότι στηρίζει από κοινού με τον τοπικό συνεργάτη στη Σύρο ΚΡΙΘΑΡΗΣ Ο.Ε την ομάδα βόλεϊ ανδρών «Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ». Είμαστε σίγουροι ότι οι μέχρι τώρα σημαντικές επιτυχίες της ομάδας θα συνεχιστούν και τη φετινή αγωνιστική χρονιά 2019-20 με όπλα τον ενθουσιασμό, τη μαχητικότητα , την ομαδικότητα και το πάθος για νίκες που τη διακρίνουν.

Ευχόμαστε, από καρδιάς, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην προσπάθειά σας”.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στην επιτυχία, έχοντας τη συμπαράσταση σας και την εμπιστοσύνη σας να μας δίνει ενέργεια ώστε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Η συνεργασία δεν είναι μονομερής πράξη, η είναι ένας διαδραστικός κοινωνικός δεσμός με αντισταθμιστικά οφέλη, μία κινητήριος δύναμη με διπλό αποδέκτη.

Με την δική σας συμβολή δυναμώνουμε το προϊόν μας μας και τη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε και ΚΡΙΘΑΡΗΣ Ο.Ε

Μαζί θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα ευελπιστώντας οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, να ανταμειφθούν με το