Εν όψη της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Volley League 2020-2021 θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους όσους με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειές μας.

Το ταξίδι της περσινής χρονιάς 2019-20 είχε πολλές όμορφες στιγμές αλλά σημαδεύτηκε από την πανδημία που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Οι δυσκολίες που προέκυψαν ανέδειξαν με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την έννοια της συνεργασίας μας.

Στοιχεία όπως σεβασμός, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη στο όραμά μας μέσα από τις πιο αντίξοες συνθήκες, μας έκαναν να αισθανθούμε δυνατοί ώστε να διεκδικήσουμε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και με τη συμμετοχή μας στο final four της Volley League 2019-2020, να έχουμε τη χαρά να δούμε μέσα από τους δέκτες της ΕΡΤ και πάλι την ομάδα μας και να προβάλουμε το νησί μας και κάποιους χορηγούς μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, ιδιαίτερα όλους όσοι κατά τη διάρκεια του lock down δεν σταμάτησαν να προσφέρουν ότι από την αρχή της περιόδου είχαμε συμφωνήσει.

Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας έχει συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει διαχρονικά, στο δύσκολο έργο μας, την διατήρηση της ομάδας μας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης της Volley League.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλέψαμε σκληρά και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στην επιτυχία, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη είτε με τη μορφή χορηγίας είτε με τη φυσική σας παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου μας, βιώνοντας, μαζί συγκινητικές στιγμές.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη σας σε αυτό το διαχρονικά ανοδικό ταξίδι της ομάδας μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι η φετινή χρονιά θα χαρίσει ένα ακόμα τίτλο στον σύλλογο ως ανταμοιβή των κόπων όλων των εμπλεκομένων στη 40χρονη πορεία του.

Σας ευχαριστούμε,

ΧΟΡΗΓΟΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2019-20

ΟΝΕΧ – ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΝΕΩΡΕΙΟΝ ΣΥΡΟΥ

CITYINSURANCE – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ