ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ,  ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικας Σύρου-ΟΝΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την έκδοση των καρτών μελών για την νέα χρονιά 2020-21.

Γίνε μέλος μιας μεγάλης αθλητικής οικογένειας.

Η εγγραφή και η έκδοση κάρτας μέλους στον σύλλογό μας, με την πολύχρονη παρουσία της αντρικής ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία, σε κάνει μέλος σε μία μεγάλη αθλητική οικογένεια και σου δίνει την δυνατότητα να γιορτάσεις μαζί μας ευχάριστες και μοναδικές στιγμές αθλητικών επιτυχιών, καθώς και να ενισχύσεις την ανάπτυξη νέων ταλέντων από τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου μας.

Το νέο ΔΣ υποστηριζόμενο από τους βασικούς μας χορηγούς την ΟΝΕΧ-ΝΕΩΡΕΙΟΝ ΣΥΡΟΥ , την CITY INSURANCE και την BLUE STAR αλλά και από πληθώρα άλλων χορηγών κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα

  • να συνθέσει μία πλήρως ανταγωνιστική επαγγελματική ομάδα  που θα κυνηγήσει με αξιώσεις όλους τους τίτλους των εγχώριων αγώνων,
  • να οργανώσει ακόμα περισσότερο το επαγγελματικό τμήμα και να βελτιώσει σε πολλά επίπεδα τον τρόπο προπόνησης και προετοιμασίας της ομάδας
  • να βάλει σε καλύτερη τροχιά ανάπτυξης τα τμήματα των υποδομών  με παροχές και εργαλεία ανάπτυξης των μικρών ταλέντων του αθλήματος

Ακόμα όμως χρειάζεται να γίνουν αρκετές προσπάθειες ώστε να φθάσουμε εκεί που οραματιζόμαστε τον σύλλογό μας. Και χρειαζόμαστε την στήριξη όλων των φίλων από την Σύρο, την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Θέλουμε στην οικογένεια μας όλους τους φίλους μας,

Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης, το νέο ΔΣ , πήρε την πρωτοβουλία  ίδρυσης και λειτουργίας συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού , που θα παρουσιάζει την ζωή και το έργο των ομάδων μας. Την πορεία και τους αγώνες τόσο της ανδρικής επαγγελματικής ομάδας όσο και των αγώνων των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Έτσι στην περίπτωση που δεν γίνει δυνατή η παρακολούθηση των αγώνων από τους φιλάθλους μας εντός του γηπέδου, θα υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τους αγώνες μας μέσω internet, μέσω live streaming , από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Η δυνατότητα αυτή θα δοθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον αποκτήσει κάρτα μέλους των 100 και των 150 ευρώ, ενώ για τους κατόχους των 50 ευρώ θα απαιτηθεί επιπλέον πληρωμή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ   ΚΑΡΤΩΝ   ΜΕΛΩΝ

ΑΠΛΗ ΚΑΡΤΑ των 50 ευρώ

Η κάρτα αυτή δίνει την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και την παροχή ενός αναμνηστικού δώρου. (χωρίς την δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο και χωρίς την δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι μας)                        Η  παρακολούθηση των αγώνων στο γήπεδο (εφόσον επιτραπεί) θα μπορεί να γίνει με αγορά εισιτηρίου.

SILVER CARD των 100 ευρώ

Η κάρτα αυτή εκτός από την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας παρέχει,

  • την δυνατότητα παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ των αγώνων από το συνδρομητικό κανάλι μας μέσω internet.
  • την είσοδο στο γήπεδο (εφόσον επιτραπεί από τις υγειονομικές αρχές και μετά από κλήρωση αν υπάρχουν λιγότερες διαθέσιμες θέσεις από τις ζητούμενες)
  • την παροχή ενός αναμνηστικού δώρου.

GOLD CARD των 150 ευρώ

Εκτός από την δυνατότητα οικ