Τρεις αναβολές λόγω κρουσμάτων κορονοϊού και ένα ματς συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος…

24/2, 18:00 (Live Streaming T.V.): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Α.Ο.Π.Κηφισιάς

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Ο.Φ.Η.  – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.

Οι ανακοινώσεις τις ΕΣΑΠ αναφέρουν:

Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. για αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Φοίνικας ONEX

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ για την 13η αγωνιστική, εξ αιτίας κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Σύρου.Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. για αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση εξετάσεων αντί covid-19 τεστ βρέθηκε και έκτο κρούσμα σε αθλητή του Ολυμπιακού το όποιο αφορά στον δεύτερο πασαδόρο της ομάδας.Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Κατά συνέπεια, ο αγώνας της 13ης Αγωνιστικής της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και στον Π.Α.Ο.Κ. αναβάλλεται σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ.

Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π. για αναβολή του αγώνα Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Ο.Φ.Η. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για την 13η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ο.Φ.Η.Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ο.Φ.Η.  παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.