Σύρος          13/12/2020

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/12/20 με τον Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά  και εκπροσώπων της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ, κατατέθηκαν όλοι οι προβληματισμοί των εμπλεκομένων φορέων καθώς και οι δεσμεύσεις για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να εφαρμοστούν, ως προς την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Μετά τις τελευταίες σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες των εκπροσώπων των φορέων ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και των εκπροσώπων των ΤΑΑ, ενημερωθήκαμε εχθές αργά για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, τον ΓΓ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά καθώς και την Επιτροπή Λοιμοξιολόων του ΕΟΔΥ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων με απώτερο στόχο τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Βόλει Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 20-21.

Δεν εφησυχάζουμε και δεν ξεχνάμε τις δυσκολίες που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Από την δικιά μας πλευρά σεβόμενοι τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοινό μας και την τοπική κοινωνία, θα εναρμονιστούμε άμεσα με τις υγειονομικές οδηγίες με γνώμονα την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου.

Μία αδικία διορθώθηκε.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ