Αναβλήθηκε ο αγώνας Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 19:00.

Μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα βρήκε θετικός σε κορονοϊό αθλητής του Μίλωνα που νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε αισθανθεί αδιαθεσία και έκανε ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο η διοργανώτρια θα ζητήσει άμεσα (τις επόμενες ώρες) εξέταση όλων των αθλητών της ομάδας του Μίλωνα.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΕΣΑΠ για την διεξαγωγή του αγώνα εντός 24 ωρών.

Αύριο το πρωί στις 09:00, κλιμάκιο από τη Βιοϊατρική θα κάνει τεστ στους αθλητές του Μίλωνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 15 λεπτά μετά. Εφόσον είναι αρνητικοί, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα «Κροίσος Πέρσης». Αν υπάρξει έστω και ένα κρούσμα, (όπου συμπληρώνονται 3 για τον Μίλωνα), το Δ.Σ. του Μίλωνα θα αποφασίσει αν θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα.

Δεύτερη ανακοίνωση για τον αγώνα Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Αύριο το πρωί στις 09:00, κλιμάκιο από τη βιοϊατρική θα κάνει τεστ στους αθλητές του Μίλωνα και τα αποτελέσματα θα βγουν 15 λεπτα μετά. Εφόσον είναι αρνητικοί, ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 13.30 στο κλειστό Μίλωνα. Αν υπάρξει έστω και ένα κρούσμα, (όπου συμπληρώνονται 3 για τον Μίλωνα), το Δ.Σ. του Μίλωνα θα αποφασίσει αν θα ζητήσει την αναβολή του αγώνα.