Το πάλεψαν με όλους τους τις δυνάμεις οι Παγκορασίδες του Φοίνικα Σύρου, δεν μπόρεσαν ωστόσο να πετύχουν νίκες στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Οι δύο ομάδες του Ερασιτέχνη, Παγκορασίδες Α’ και Β’ αγωνίστηκαν στη Σύρο κόντρα στον Ποσειδώνα Τήνου το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μετρώντας ωστόσο απώλειες στη σύνθεσή τους.

Οι Παγκορασίδες Α’ παρουσίασαν μία μόνο εξάδα, λόγω υποχρεώσεων αρκετών αθλητριών, κοντράροντας ωστόσο στα ίσια τον ανεβασμένο σε σχέση με τον α’ γύρο Ποσειδώνα, με το πρώτο σετ να είναι και το πιο κρίσιμο και να λήγει υπέρ των φιλοξενούμενων με 27-25. Στα επόμενα δύο σετ ο Ποσειδώνας επικράτησε με 25-11 και 25-17.

Με αντίστοιχο παιχνίδι επικράτησε και στη δεύτερη αναμέτρηση το πρωί της Κυριακής κόντρα στις Παγκορασίδες Β’ του Φοίνικα, με 3-0 και επιμέρους σκορ 25-5, 25-10, 25-16. Με αυτές τις δύο νίκες η ομάδα της Τήνου μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στο Final-4 του πρωταθλήματος, στο οποίο οι Παγκορασίδες Α’ του Φοίνικα έχουν ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή ως πρώτες του ομίλου τους.