Κακή εμφάνιση από το Φοίνικα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας γνώρισε της πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ (3-0). Η ομάδα του Ράτκο Παβλίσεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο σετ να μπει στο παιχνίδι, όπου από τα δικά της λάθη γύρισε το υπέρ της 20-15 σε 24-26.

Με την ήττα αυτή ο Φοίνικας παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 9 και προπορεύεται στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να τονιστεί πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα της ομάδας, γέμισε το Δ. Βικέλας, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι.

Α ΣΕΤ

Με σταθερά ποσοστά στην επίθεση και άσους του Γκέργκι, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 5-12 στην αρχή του αγώνα. Η κακή υποδοχή για το Φοίνικα συνεχίστηκε, με τον Χουσάι να διαμορφώνει το 5-13. Ένα μπλοκ του Πετρέα πάνω στον Μήλη, έδωσε προβάδισμα 9 πόντων στους ερυθρόλευκους 8-17. Με 4 σερί άσους του Βουλκίδη ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 9-23 για να πάρει το πρώτο σετ 10-25.

Β ΣΕΤ

Με καλά σερβίς του Δημοσθένη Λινάρδου ,2 άσους και ένα καρφί του Μήλη, ο Φοίνικας μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 5-0. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε σε υπο